Távfelügyeleti szolgáltatások

Távfelügyeleti csomagjaink

Értesítési szolgáltatás:

Vállalkozó vállalja, hogy a távfelügyelt objektumba történő esetleges behatolás vagy tűz észlelése esetén, a diszpécser központon keresztül értesíti a Megrendelő által meghatározott illetékes személyeket.

Eseti járőrös szolgáltatás:

Vállalkozó vállalja, hogy a távfelügyelt objektumba történő esetleges behatolás vagy tűz észlelése esetén, a diszpécser központon keresztül értesíti a Megrendelő által meghatározott illetékes személyeket és igény esetén ellenőrzi, vagy biztosítja a helyszínt.

Járőrös szolgáltatás:

Vállalkozó vállalja, hogy a távfelügyelt objektumába történő esetleges behatolás vagy tűz észlelése esetén ellenőrzi vagy biztosítja a helyszínt, és a diszpécser központján keresztül értesíti az illetékes személyeket és amennyiben indokolt a hatóságot.

Kiegészítő lehetőségek

Videó távfelügyelet

Eseménylista hozzáférhetőség

Tűzjelzés fogadása

Kulcsőrzés

Plusz értesítendő személy

Utólagos nyitás-zárás jelentés

Tiltott intervallum figyelése

Üzemszüneteltetés

Nyitás-zárás elmaradásának figyelése

Kapukód leadása

Helyszínbiztosítás

Nem számít, merre jár!

Diszpécserszolgálatunk segítségével bármikor elutazhatsz, mi folyamatosan felügyeljük ingatlanod! Nem kell csak beprogramozott eszközökre bíznod értékeid, ugyanis az ember sokkal körültekintőbben, a helyzetet és a lehetőségeket jobban felmérve képes reagálni egy adott szituációra.

Kollégáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy neked eggyel kevesebb dologgal kelljen foglalkoznod.