fbpx

Lochner Group Távfelügylet

Hogy ott legyünk ahol kell

A Lochner Group célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson. Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik.

Egy korszerű lakóhely vagy munkahely ma már elképzelhetetlen megfelelő biztonságtechnikai és informatikai eszközök nélkül. Fontos, hogy ezeket átgondoltan és megfelelő szakértelemmel rendelkező cég közreműködésével szerezzük be, mert csak így lesznek hatékonyak. A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt.

Távfelügyeleti szolgáltatást 

lakossági és üzleti ügyfelek részére egyaránt kínálunk

Miért a Lochner Távfelügyelet?

N

Felelősségbiztosítás

N

Non stop hibaelhárítás

N

Profi járőrszolgálat

N

15 perces kiérkezési idő

N

Több mint 25 éves szakmai tapasztalat

Nem számít, merre jár!

Diszpécserszolgálatunk segítségével bármikor elutazhatsz, mi folyamatosan felügyeljük ingatlanod! Nem kell csak beprogramozott eszközökre bíznod értékeid, ugyanis az ember sokkal körültekintőbben, a helyzetet és a lehetőségeket jobban felmérve képes reagálni egy adott szituációra.

Kollégáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy neked eggyel kevesebb dologgal kelljen foglalkoznod.